özel su şişeleri için ürünler (3)

Probiyotik içecek: probiyotik kültürlerle su içeceği organik limon aroması 500

Probiyotik içecek: probiyotik kültürlerle su içeceği organik limon aroması 500

Mikroorganizmalar canlı içeceklerdir, tatlı ve sağlıklıdırlar. Probiotik kültürler kullanılarak hazırlanır, hafif gazlı, düşük kalori ve şeker içeren ferahlatıcı bir içecek elde edilir. Her içecek, şekerin %2'sinden daha azını içerir ve bifidobakteri ile yoğurt özelliklerine sahip, laktik asitten veya genellikle eklenen şeker ve tatlandırıcılardan kaynaklanan beslenme sorunları olmadan hazırlanır. Limon -zencefil, hibiskus gibi çeşitli tatlarımız var ve müşterilerin talep ettiği diğer tatları da hazırlayabiliriz, örneğin kakao, mango,... Bu probiotik içecekler, probiotik kültürlerin tükettiği şeker kamışı ve hurma şurubunu suya koyarak yapılır. Limon konsantresi sayesinde lezzet kazanır. Hafif gazlıdır (üretim sırasında doğal olarak oluşan gaz, fermantasyon sonucu). Canlı içecekler, pastörize edilmemiştir ve Lactococcus, Lactobacillus ve Bifidobacteria türlerini içerir. İçeriklerden biri...
Orman balı

Orman balı

"Bosque" balı, arıların çiçeklerin nektarından değil, meşe, kermes meşesi ve palamut ağaçlarının salgıladığı bir "mielato"dan üretilmektedir. Rengi diğer ballardan çok daha koyudur, kokusu kavrulmuş ve tadı diğer ballara göre daha az tatlıdır, tuzlu notalar içerir. El yapımı olarak, perakende ticaret için formatlarda veya sanayi için daha büyük kapasitelerde ambalajlanmaktadır.
Probiyotik içecek: organik limon aromalı probiyotik içecek 500 ml

Probiyotik içecek: organik limon aromalı probiyotik içecek 500 ml

Mikroorganizmalar canlı içeceklerdir, tatlı ve sağlıklıdırlar. Probiotik kültürler kullanılarak yapılır, hafif karbonatlı, düşük kalori ve şeker içeren ferahlatıcı bir içecek elde edilir. Her içecek, şekerin %2'sinden daha azını içerir. Yoğurt özelliklerine sahip, bifidobakteri ile ve laktik asitten veya genellikle eklenen şeker ve tatlandırıcılardan kaynaklanan besin sorunları olmadan isotonik bir ferahlatıcıdır. Limon -zencefil, hibiskus gibi çeşitli tatlarımız var ve müşterilerin talep ettiği diğer tatları da hazırlayabiliriz, örneğin kakao, mango,... Bu probiotik içecekler, probiotik kültürlerin tükettiği şeker kamışı ve hurma şurubunu suya koyarak yapılır. Limon konsantresi sayesinde lezzetlidir. Hafif gazlıdır (üretim sırasında doğal olarak oluşan gaz, fermantasyon sonucu). Canlı içecekler, pastörize edilmemiştir, Lactococcus, Lactobacillus ve Bifidobacteria türlerini içerir. İçeriklerden biri, zeytin suyu eklenmesiyle doğal antioksidanlar (zeytin polifenolleri) içerir.